HU EN
Fiókom
Ki minősül törzsvásárlónak?
Az a vásárló, aki legálább 100 000 Ft-ért vásárolt nálunk.
Mit jelent a Rapcity Törzsvásárlói Program?
1. 100.000 Ft feletti vásárlás után 10% kedvezményt adunk minden teljes áru termékünk vételárából.
2. Egyedi akciók / kedvezmények
3. Email/SMS értesítés újdonságokról, akciókról
4. Születésnapi meglepetések
Hogyan lehetek a Törzsvásárlói Program részese?
Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni magad az oldalunkra! Ezt megteheted IDE kattintva, vagy sétálj be üzletünke, ahol kollégáink segítenek Neked a regisztrációban.
Már van regisztárcióm az oldalhoz, hogyan tovább?
Ha már korábban regisztráltál nálunk, a rendszer automatikusan összeadja korábbi vásárlásaid összegét az új vásárlásaidhoz, és amint elérted a 100.000 Ft-os limitet, jogosulttá válsz a fix 10%-os kedvezményre. Amennyiben üzletünkben is vásároltál tőlünk 2014-ben, december 31-ig lehetőséged van (kizárólag a blokkal vagy számlával igazolt) személyes vásárlásaid összegét utólag hozzáadatni személyes egyenlegedhez.
Hogyan tudom ezt megtenni?
Behozod a nyugtát az üzletünkbe vagy emailben elküldeni az info@rapcity.hu e-mail címre a felhasználóneveddel együtt, kollegáink pedig felvezetik a vásárolt összeget Neked!
Személyes vásárlásnál is tudom használni a TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAMOT?
Igen, miután átlépted a 100.000 Ft-os határt, személyes és online vásárlásaidra egyaránt vonatkozik a kedvezmény! Bolti vásárlásnál azonosításra van szükség, amit diákigazolvánnyal, személyi igazolvánnyal vagy jogosítvánnyal lehetséges. Csak sikeres beazonosítás után vagy jogosult az engedményre!
Ha bármi egyéb kérdésed lenne a Rapcity Törzsvásárlói Programmal kapcsolatban, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, az info@rapcity.hu e-mail címen vagy a +36 1 44 33 023 telefonszámon!

Hírlevél

Kövess minket

A kosár tartalmát még
tartjuk fent.

Kattints ide a meghosszabbításhoz:

Copyright © 2017 Rapcity Kft. Minden jog fenntartva.